Urządzenia i Akcesoria
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh mud crabs (approx. 600 g), cleaned2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
fresh ginger cut in 8 slices2 cm
-
spring onion cut in 4 cm length1
-
shallots50 g
-
cooking oil30 g
-
dried shrimp rinsed15 g
-
banana leaf cut to round piece (Ø 18 cm)1
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed, cut in cubes4
-
Chinese sausages (lap cheong), casings removed, cut in cubes100 g
-
glutinous rice rinsed450 g
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt¾ tsp
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
732 mg
Białko
14 g
Kalorie
2606 kJ /
623 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Curry chicken
1 godz.
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Sambal Belacan
10 min
Lemonade
5 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Homemade Soy Milk
35 min
Nasi Lemak
45 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min