Urządzenia i Akcesoria
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh mud crabs (approx. 600 g), cleaned2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
fresh ginger cut in 8 slices2 cm
-
spring onion cut in 4 cm length1
-
shallots50 g
-
cooking oil30 g
-
dried shrimp rinsed15 g
-
banana leaf cut to round piece (Ø 18 cm)1
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed, cut in cubes4
-
Chinese sausages (lap cheong), casings removed, cut in cubes100 g
-
glutinous rice rinsed450 g
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt¾ tsp
-
water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
732 mg
Białko
14 g
Kalorie
2606 kJ /
623 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steamed Pork Patty
Brak ocen
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Sambal Belacan
10 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Braised Trotters
1 godz. 10 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nasi Lemak
45 min