
Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese three cup chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger root thinly sliced10 g
-
fresh chillies deseeded and cut into pieces10 g
-
sesame oil, toasted10 g
-
chicken legs, skin on, bone in cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
dark soy sauce15 g
-
rock sugar15 g
-
light soy sauce30 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
330 kcal /
1382 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Mapo tofu
15 min
Braised pork belly
55 min