Urządzenia i Akcesoria
Hot and Sour Pineapple Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
medium-sized prawns cleaned and deveined, patted dry250 g
-
fish sauce2 tbsp
-
cooking oil60 g
-
garlic cloves3
-
yellow onions100 g
-
green capsicum deseeded30 g
-
red capsicum deseeded30 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised3 stalks
-
parboiled basmati rice rinsed350 g
-
fresh pineapples cut in cubes (2 cm x 2 cm)100 g
-
water450 g
-
nam prik pao (Thai chilli paste)4 tbsp
-
sugar1 tsp
-
salt½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
fresh green limes juice only2
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2472 mg
Białko
21 g
Kalorie
2686 kJ /
642 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Petai Prawns
20 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Toasted Peanuts
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Stir-fried Clams
35 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Chicken porridge with century egg
30 min