Urządzenia i Akcesoria
Golden Beet Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water1135 g
-
beetroot, golden, raw trimmed and cleaned1135 g
-
yellow pepper85 g
-
garlic cloves2
-
shallot15 g
-
15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava15 g
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve115 g
-
salt to taste1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
water to desired consistency370 - 395 g
-
manchego cheese to taste115 g
-
parsley leaf, fresh to garnish
-
crouton to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1436.5 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1943.3 kJ /
464.5 kcal
Tłuszcz
37.7 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Spaghetti Carbonara Pie
Brak ocen
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Acaí Nice Cream
10 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Gluten-Free Banana Bread
Brak ocen