Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Pancakes
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Asparagus cream soup
30 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Baked spinach and eggs
40 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.