Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
beetroots cut in pieces (2 cm)200 g
-
oil40 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)100 g
-
white cabbage cut in strips200 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
513 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus cream soup
30 min
Creamy mushroom soup
20 min
Onion Soup
1 godz.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Baked spinach and eggs
40 min
Apple cake
1 godz.
Potato cakes
45 min
Ukrainian borscht
35 min
Minestrone
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.