Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
TM6 TM5

Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 1 russet potato (approx. 340 g)
  • 340 g broccoli stems
  • 30 g extra virgin olive oil, divided
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g Parmesan cheese
  • 115 g onion, in pieces
  • 60 g celery, in pieces
  • 60 g carrot, in pieces
  • 1 garlic clove
  • 795 g onion skin broth, homemade (see Tip)
    lub 795 g vegetable broth (see Tip)
  • 115 g crème fraîche
  • 2 green onion, thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1305 kJ / 312 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
2 g
Sód
1237 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy