
Urządzenia i Akcesoria
New England Clam Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
minced clams canned, (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
550.9 kcal /
2304.9 kJ
Białko
43.1 g
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
45.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Sód
1274.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy Tomato Soup
30 min
Apple Sauce
20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Manhattan Clam Chowder
55 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Boston Clam Chowder
55 min
Shrimp Scampi
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Clam Chowder
55 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min