Urządzenia i Akcesoria
Creamy mushroom soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
button mushrooms cut in halves or quaters as needed400 g
-
water500 - 600 g
-
milk200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
flour50 g
-
salt½ tsp
-
cream50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (opcjonalnie)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Chickpea soup with spinach
40 min
Pumpkin soup
35 min
Lemonade
5 min
Basic bread dough
5 min
Boiled eggs
20 min
Mashed potatoes
50 min
Steamed rice
25 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Apple cake
1 godz.
Stir-fried vegetables
10 min
Milk bread
2 godz. 20 min