Urządzenia i Akcesoria
Fresh tomato chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh coriander leaves only8 sprig
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli cut into pieces and deseeded if preferred1
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded250 g
-
ground cumin¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
965.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1270.6 kJ /
303.7 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
JJ's curry powder
30 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Mushroom stock paste
1 godz. 35 min
Spiced tomato chutney
30 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Espresso "baked" beans
35 min
Tomato pasta sauce
40 min