Urządzenia i Akcesoria
Fresh tomato chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh coriander leaves only8 sprig
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli cut into pieces and deseeded if preferred1
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded250 g
-
ground cumin¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
965.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1270.6 kJ /
303.7 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 godz. 10 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Herb and garlic dip
5 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min