Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 261.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 754.4 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and sour pork
40 min
Potato pancakes
45 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 Std. 30 Min
Charlotte Russe
3sa
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Duchess potatoes
1 Std. 10 Min
Kedgeree
45 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Pork pies
2 Std. 20 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1 Std. 35 Min