Urządzenia i Akcesoria
Scotch eggs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Eggs
-
eggs chilled6
-
water to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
beef sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen600 g
-
eggs2
-
English mustard15 g
-
dried breadcrumbs70 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
plain flour to dust
-
vegetable oil1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
754.4 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
10400.7 kJ /
2485.8 kcal
Tłuszcz
261.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork pies
2h 20min
BBQ Sauce
20min
Toad in the hole
25h 25min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Beef and beer pie
1h 40min
Beer batter fish
40min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Steak and Kidney Pudding
5h
Fish pie with mashed potato topping
2h
Cheese and bacon scones
35min
Lolly cake
4h 5min