Urządzenia i Akcesoria
Chinese-style beef stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil90 g
-
garlic cloves cut in halves6
-
beef chuck steak cut in pieces (5-6 cm)1200 g
-
red onions cut into wedges500 g
-
fresh chillies cut into pieces (adjust to taste)1 - 2
-
dark beer200 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
light soy sauce25 g
-
honey20 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pickling onions small10 - 12
-
carrot cut in pieces (2-3 cm)250 g
-
fresh parsley chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.2 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
1564.2 kJ /
373.9 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Creole jambalaya
1 godz.
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Macaroni carbonara
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min