Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ginger beef marinade
- 1 garlic clove
- 15 g fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 200 g beef rump steak, cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)
- 2 tsp cornflour
- 15 g honey
- 70 g teriyaki sauce
- 20 g sesame oil
- 20 g sake
- 15 g lime juice
Rice
- 180 g short-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
Ginger beef and sugar snap peas
- 10 g sesame oil
- 250 g sugar snap peas, trimmed
- 6 spring onions/shallots, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3270.9 kJ / 778.8 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 107.4 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 11.9 g
- Sód
- 2426.8 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao chicken
1j 30 menit
Quick massaman beef curry
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 Std.
Chinese pork with vegetables
1j 20 menit
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Korean beef bowl
1h 10 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Chicken teriyaki
20 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.