Urządzenia i Akcesoria
Ginger beef and sugar snap peas with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
Ginger beef marinade
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled and cut into slices15 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
beef rump steak cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)200 g
-
cornflour2 tsp
-
honey15 g
-
teriyaki sauce70 g
-
sesame oil20 g
-
sake20 g
-
lime juice15 g
Rice
-
short-grain white rice180 g
-
water1000 g
-
salt plus extra to season1 tsp
Ginger beef and sugar snap peas
-
sesame oil10 g
-
sugar snap peas trimmed250 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (5 mm)6
-
toasted sesame seeds for garnishing1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2426.8 mg
Białko
36.1 g
Kalorie
3270.9 kJ /
778.8 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
11.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
107.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Quick massaman beef curry
40 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min