
Urządzenia i Akcesoria
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves (see Variation)2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
oil30 g
Wartości odżywcze na 200 g
Kalorie
354.1 kcal /
1481.7 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brown basmati rice
40 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min