Urządzenia i Akcesoria
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves (see Variation)2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
1481.7 kJ /
354.1 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coarsely Ground Peppercorns
5min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéed onions and garlic
10min