Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves (see Variation)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g oil
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 328.9 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 9.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 20.5 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed chicken strips
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Bacon with chicken strips
15 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min