Nacho de kale

Nacho de kale

4.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 blanc d'œuf
  • 2 pincées de sel
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 160 g de chou frisé kale
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe bombée de tahini
  • 250 g de pois chiches en conserve égouttés et rincés
  • 60 g d'eau
  • 100 g de haricots rouges en conserve égouttés et rincés
  • 1 avocat coupé en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 369.8 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 868.5 kJ / 207.3 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...