Nacho de kale
TM6 TM5

Nacho de kale

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 1 blanc d'œuf
  • 2 pincées de sel
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 160 g de chou frisé kale
  • 2 gousses d'ail
  • 15 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe bombée de tahini
  • 250 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
  • 60 g d'eau
  • 100 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
  • 1 avocat, coupé en tranches

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
868.5 kJ / 207.3 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
7.3 g
Sód
369.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy