Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais (opcjonalnie) feuilles lavées et séchées
    1 bouquet
  • gousses d'ail
    3
  • piment rouge épicé (ou 2 petits)
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    70 g
  • d'eau
    620 g
  • de sel
    1 - 1 ½ c. à café
  • de spaghetti (temps de cuisson 9-10 minutes)
    320 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 459.4 kcal / 1921.9 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 61.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 740.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...