Urządzenia i Akcesoria
Leek and ham tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
baker's flour plus extra for dusting200 g
-
ricotta well drained (see Tips)100 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
Gouda cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
leeks trimmed and cut into rings (approx. 5 mm)350 g
-
water400 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
eggs4
-
ham cut into pieces (2 cm), (see Tips)100 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1072.4 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1792.5 kJ /
426.8 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon en croute
50 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Yiayia's Pastitsio
1 godz. 40 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Lamb and barley soup
50 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min