Urządzenia i Akcesoria
Cuttlefish Salad with Water Spinach
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
toasted peanuts peeled70 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
water1600 g
-
sweet soy sauce180 g
-
fermented prawn paste (hae ko)35 g
-
shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste10 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
sugar30 g
-
tomato sauce25 g
-
squid (sotong kembang)500 g
-
water spinach300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2666.9 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
2655.6 kJ /
634.7 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
96.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Stir Fried Pork with Chillies
25 min
Spiralized Sweet Potato Pancakes
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Pork Roast with Pistachio stuffing
Brak ocen
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Hornazo
Brak ocen
Spicy Pulled Beef
8 godz. 10 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min