Urządzenia i Akcesoria
Vegan Oyster Mushroom Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions halved115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
85 g celeriac, cut into piecescelery cut into pieces85 g
-
parsnip cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
water650 g
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced450 - 500 g
-
bay leaf, dried2
-
allspice berry3
-
paprika, sweet1 tsp
-
paprika, hot½ tsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
ginger, dried, ground¼ tsp
-
nutmeg, ground¼ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
marjoram, dried2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
657.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
631.5 kJ /
150.9 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Lentil and spinach soup
50 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min