Urządzenia i Akcesoria
Rice Wine Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
5 portions
Składniki
-
chicken 1.2-1.4kg, cut into 12 pieces1
-
toasted sesame oil1 tbsp
-
yellow wine (Hakka glutinous rice wine)120 g
-
light soy sauce10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
old ginger cut in thin slices60 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, stems removed, cut half5 pieces
-
water600 g
-
Chinese red date seeds removed10 pieces
-
wood ear mushroom, dried soaked to soften20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327 mg
Białko
43 g
Kalorie
1825 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1 godz. 40 min
Shacha Sauce
1 godz. 10 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Mee Soto
1 godz. 10 min
Sea Vegetable Stew
55 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min
Spring onion pork ribs
1 godz.