Urządzenia i Akcesoria
Rice Wine Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
5 portions
Składniki
-
chicken 1.2-1.4kg, cut into 12 pieces1
-
toasted sesame oil1 tbsp
-
yellow wine (Hakka glutinous rice wine)120 g
-
light soy sauce10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
old ginger cut in thin slices60 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, stems removed, cut half5 pieces
-
water600 g
-
Chinese red date seeds removed10 pieces
-
wood ear mushroom, dried soaked to soften20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327 mg
Białko
43 g
Kalorie
1825 kJ /
436 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Japanese sizzling hotplate tofu
45 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Bing Tang Hu Lu (Candied Strawberry Sticks)
40 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Sambal Kangkung
10 min
Thai Chicken Tartlets
50 min
All-in-one chicken congee
35 min