Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Gado gado
1 godz.
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Singapore Laksa
55 min