
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Étouffée
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour2 oz
-
white onions cut into pieces8 oz
-
green bell pepper cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces, leaves reserved for garnish4 oz
-
long-grain white rice7 oz
-
water32 oz
-
salt divided, to taste1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
paprika¼ tsp
-
Cajun spice mix2 tbsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into quarters24 oz
-
chicken stock14 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
hot sauce (opcjonalnie) to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
582.7 kcal /
2437.8 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
22.6 g
Węglowodany
62.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
1413.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mardi Gras
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Marry Me Chicken
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Mediterranean Chicken
35 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min