Chicken Étouffée
TM6 TM5

Chicken Étouffée

4.3 ( 67 ocen )

Składniki

  • 2 oz all-purpose flour
  • 8 oz white onions cut into pieces
  • 4 oz green bell pepper cut into pieces
  • 4 oz celery cut into pieces, leaves reserved for garnish
  • 7 oz long-grain white rice
  • 32 oz water
  • 1 ½ tsp salt divided, to taste
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 2 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried thyme
  • ½ tsp garlic powder
  • ¼ tsp ground cayenne pepper
  • ¼ tsp paprika
  • 2 tbsp Cajun spice mix
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 24 oz chicken thighs, boneless and skinless cut into quarters
  • 14 oz chicken stock
  • fresh parsley leaves to garnish
  • hot sauce to serve (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
582.7 kcal / 2437.8 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
22.6 g
Węglowodany
62.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
1413.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy