Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)

Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)

4.4 53 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • white onion cut into strips (1 in.)
    4 oz
  • red bell pepper cut into strips (1 in.)
    4 oz
  • green bell pepper cut into strips (1 in.)
    4 oz
  • celery cut into pieces (1 in.)
    1 oz
  • fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
    1 oz
  • fresh parsley, leaves only
    3 sprigs
  • olive oil
    1 ½ oz
  • lime juice
    1 oz
  • chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)
    12 oz
  • bomba rice
    10 ½ oz
    10 ½ oz arborio rice
  • chicken stock paste
    1 tbsp
  • paprika
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • saffron threads
    1 pinch
  • chicken broth divided
    28 oz
  • canned green peas drained
    15 oz
  • roasted red peppers drained, cut into strips

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 415.8 kcal / 1739.9 kJ
Białko 18.1 g
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 54.2 g
Błonnik 8.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 646.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...