Urządzenia i Akcesoria
Asparagi al vapore (800 g)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
800 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
800 g di asparagi interi, medi, senza l'ultima parte del gambo (vedi consiglio)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
0 mg
Białko
2 g
Kalorie
87 kJ /
21 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Al vapore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine al vapore (600-800 g)
30 min
Pisellini al vapore (600 g)
25 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Fagiolini al vapore (400-800 g)
25 min
Broccoli al vapore (400 g)
25 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Contorno di cavolo nero
20 min