Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore

Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore

4.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 90 g di cavoletti di Bruxelles tagliati a metà
  • 90 g di cimette di cavolfiore tagliati a metà se grandi
  • succo di limone (opcjonalnie) a piacere
  • olio extravergine di oliva (opcjonalnie) a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 g

Sód 0 mg
Białko 0.9 g
Kalorie 57 kJ / 14 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...