Urządzenia i Akcesoria
Patate e zucca al vapore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
180 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
90 g di patata pelata e a pezzi (4 cm)
-
90 g di polpa di zucca a pezzi (4 cm)
-
olio extravergine di oliva (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
0 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
80 kJ /
19 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Petti di pollo al vapore
30 min
Filetti di pesce al vapore
25 min
Zucchine al vapore (600-800 g)
30 min
Pisellini al vapore (600 g)
25 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Fagiolini al vapore (400-800 g)
25 min
Asparagi al vapore (800 g)
40 min
Broccoli al vapore (400 g)
25 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min