Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 90 g di patata, pelata e a pezzi (4 cm)
- 90 g di polpa di zucca, a pezzi (4 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 80 kJ / 19 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote e patate dolci al vapore
30min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Frittatine di piselli con Feta
20min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min