Urządzenia i Akcesoria
Steak, Guinness® and Oyster Pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (4 cm)675 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions quartered250 g
-
plain flour30 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
Guinness®250 g
-
button mushrooms quartered250 g
-
fresh oysters shucked, with any juices12
-
puff pastry, ready-rolled at room temperature (see tip)1 sheet
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1088.5 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
2321.8 kJ /
554.9 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Nachos with Chilli and Cheese
40 min
Chilli Con Carne
35 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.