
Urządzenia i Akcesoria
Steak, Guinness® and Oyster Pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (4 cm)675 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions quartered250 g
-
plain flour30 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
Guinness®250 g
-
button mushrooms quartered250 g
-
fresh oysters shucked, with any juices12
-
puff pastry, ready-rolled at room temperature (see tip)1 sheet
-
medium egg beaten1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
554.9 kcal /
2321.8 kJ
Białko
37.2 g
Tłuszcz
28.8 g
Węglowodany
34.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
1088.5 mg