Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Lamb with Couscous
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Tomato Sauce
-
onions quartered120 g
-
leek white part only, cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves4
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme1 sprig
-
harissa paste2 - 3 tsp
Lamb and Couscous
-
water400 g
-
400 g tinned chickpeas, drainedcooked chickpeas200 g
-
100 g swede, cut in cubes (1 cm)turnip cut in cubes (1 cm)100 g
-
boneless lamb leg diced600 g
-
olive oil10 g
-
couscous300 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water boiling600 g
-
sultanas150 g
-
carrots cut in slices (2 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (2 mm)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.9 g
Kalorie
2324 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Korma
40 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Lamb Korma
4 godz.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Chicken Pad Thai
20 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Cashew Chicken
45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.