Pulled Pork and Cider Rolls
TM6 TM5 TM31

Pulled Pork and Cider Rolls

4.0 (8 ocen)

Składniki

  • 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
  • 500 g dry cider
  • 130 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 Tbsp dark brown sugar
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 30 g lard
    lub 30 g unsalted butter
  • 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 8 bread rolls, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1379 kJ / 330 kcal
Białko
22.2 g
Węglowodany
34.4 g
Tłuszcz
11.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy