Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g pork fillet, sliced (2 cm)
- 500 g dry cider
- 130 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dark brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
30
g lard
lub 30 g unsalted butter - 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 bread rolls, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
45min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Cornish Pasty
1h 30min
Tear and Share Snail Bread
2h 45 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Chocolate Tiffin
2h 30min
Ham Hock Potato Bake
35p
Toad in the Hole
1h
Sausage and Bacon Casserole
50 Min