Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork and Cider Rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
dry cider500 g
-
onions quartered130 g
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
30 g unsalted butterlard30 g
-
fresh tarragon leaves only3 - 4 sprigs
-
bread rolls for serving8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.2 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Pulled Pork Rolls
30 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Enchiladas
1 godz.