Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Boiled Rice
-
water995 g
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil15 g
-
rice, parboiled255 g
Shredded Chicken
-
soy sauce30 g
-
sesame oil, toasted15 g
-
chicken breast fillet, skinless cut into long strips (1 in. wide)255 g
Vegetables
-
carrot peeled (1-2 carrots)115 g
-
Lebanese cucumber unpeeled, ends removed200 g
-
plum tomato, type Roma firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit200 g
-
red onion halved vertically (½ onion)100 g
-
romaine lettuce washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder155 g
-
avocado peeled, pitted, thinly sliced2
Yogurt and Cilantro Sauce
-
cilantro, fresh leaves only7 sprigs
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground to taste3 pinches
-
Greek yoghurt255 g
-
mayonnaise100 g
-
cashew nut, roasted, unsalted4 tbsp
-
cilantro, fresh leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1825.1 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
3365.8 kJ /
804.5 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
77.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Peeled Garlic
5 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Brak ocen
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Mediterranean Chicken
35 min
Tequila Sour (Metric)
10 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Curried Date Dip
5 min