
Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Boiled Rice
-
water995 g
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil15 g
-
rice, parboiled255 g
Shredded Chicken
-
soy sauce30 g
-
sesame oil, toasted15 g
-
chicken breast fillet, skinless cut into long strips (1 in. wide)255 g
Vegetables
-
carrot peeled (1-2 carrots)115 g
-
Lebanese cucumber unpeeled, ends removed200 g
-
plum tomato, type Roma firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit200 g
-
red onion halved vertically (½ onion)100 g
-
romaine lettuce washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder155 g
-
avocado peeled, pitted, thinly sliced2
Yogurt and Cilantro Sauce
-
cilantro, fresh leaves only7 sprigs
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground to taste3 pinches
-
Greek yoghurt255 g
-
mayonnaise100 g
-
cashew nut, roasted, unsalted4 tbsp
-
cilantro, fresh leaves only, to garnish1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
804.5 kcal /
3365.8 kJ
Białko
31.4 g
Tłuszcz
42.6 g
Węglowodany
77.1 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
1825.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada