
Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided955 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground to taste, plus extra to season1 pinch
-
cilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
asparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)450 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
990.2 kcal /
4143 kJ
Białko
33.8 g
Tłuszcz
66.3 g
Węglowodany
67.9 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
33.9 g
Sód
679.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada