Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided955 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground to taste, plus extra to season1 pinch
-
30 g parsley leaf, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floret, trimmedasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.6 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
4143 kJ /
990.2 kcal
Tłuszcz
66.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
33.9 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Macaroni carbonara
30 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min