Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.0 ( 3 oceny )

Składniki

  • 955 g water divided
  • 30 g lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
  • 225 g butter, unsalted in pieces
  • 4 egg yolks from large eggs
  • 1 tsp salt divided, plus extra to season
  • 1 pinch black pepper, ground to taste, plus extra to season
  • 30 g cilantro, fresh
    lub 30 g parsley leaf, fresh
  • 1 lemon thin peel only, no white pith
  • 285 g rice, white, type jasmine
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 340 g asparagus trimmed
    lub 340 g broccoli floret trimmed
  • 450 g salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
990.2 kcal / 4143 kJ
Białko
33.8 g
Tłuszcz
66.3 g
Węglowodany
67.9 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
33.9 g
Sód
679.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy