Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided955 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground to taste, plus extra to season1 pinch
-
30 g parsley leaf, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floret, trimmedasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.6 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
4143 kJ /
990.2 kcal
Tłuszcz
66.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
33.9 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Keine Bewertungen
Authentic Pad Thai
40 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Caprese Frittata
30 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 Min
Basil pesto
10 Min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 Std. 15 Min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 Std.