Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided955 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground to taste, plus extra to season1 pinch
-
30 g parsley leaf, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floret, trimmedasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught Alaskan (3 cm/1¼ in. thick)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.6 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
4143 kJ /
990.2 kcal
Tłuszcz
66.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
33.9 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Must Have Accessories - CA
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mini Green Shakshukas
Brak ocen
Chicken with almonds
45 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Indian Butter Chicken
1 godz.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Creole jambalaya
1 godz.
Macaroni carbonara
30 min