Roasted Potato Salad

Roasted Potato Salad

4.9 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion

Składniki

  • baby red potatoes quartered
    1360 g
  • vegetable oil
    60 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground plus 1 pinch
    ¼ tsp
  • red onions
    115 g
  • celery in pieces (5 cm/2 in.)
    85 g
  • parsley, fresh leaves only
    5 sprigs
  • dill, fresh leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • plain yogurt
    140 g
  • mayonnaise
    60 g
  • pickle relish, dill
    30 g
    30 g pickle relish, sweet
  • apple cider vinegar
    15 g
  • Dijon mustard
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 566 mg
Białko 4 g
Kalorie 1059 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...