Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1360 g baby red potatoes, quartered
- 60 g vegetable oil
- 1 ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp black pepper, ground, plus 1 pinch
- 115 g red onions
- 85 g celery, in pieces (5 cm/2 in.)
- 5 sprigs parsley, fresh, leaves only
- 2 sprigs dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 140 g plain yogurt
- 60 g mayonnaise
-
30
g pickle relish, dill
lub 30 g pickle relish, sweet - 15 g apple cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 566 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Summer Coleslaw
15 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Spanish Rice
35 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Potato Gratin
1 godz. 30 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Philly Cheesesteak
50 min