Roasted Potato Salad
TM6 TM5

Roasted Potato Salad

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 1360 g baby red potatoes, quartered
  • 60 g vegetable oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp black pepper, ground, plus 1 pinch
  • 115 g red onions
  • 85 g celery, in pieces (5 cm/2 in.)
  • 5 sprigs parsley, fresh, leaves only
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 140 g plain yogurt
  • 60 g mayonnaise
  • 30 g pickle relish, dill
    lub 30 g pickle relish, sweet
  • 15 g apple cider vinegar
  • 1 tsp Dijon mustard

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1059 kJ / 253 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
3 g
Sód
566 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy