Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion
Składniki
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BBQ Time Savers
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Taco Seasoning
5min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Potato Gratin
1h 10min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Waldorf Salad
15min
Baked chicken pizzaiola
55min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Low waste chicken lasagne
1h 30min