Urządzenia i Akcesoria
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
butter, unsalted to grease
-
Italian sausage, any type pre-cooked and sliced (2.5 cm)450 g
-
Asiago cheese, aged cubed115 g
-
Cheddar cheese, vintage cubed170 g
-
Pepper Jack cheese cubed170 g
-
water1275 g
-
pasta, dried, type macaroni315 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
heavy cream, 35% fat115 g
-
jalapeño pepper sliced1
-
whole milk1025 g
-
all purpose white flour85 g
-
salt to taste
-
white pepper, ground to taste
-
nutmeg, ground½ tsp
-
cayenne pepper, ground (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48.6 g
Kalorie
4124.6 kJ /
985.8 kcal
Tłuszcz
59.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Feast for Fathers
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Whitebait fritters
35 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Whipped Kahlua® coffee
5 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Browned beef mince
20 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min