Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
water1135 g
-
floury potatoes large (approx. 795 g to 910 g total), washed2
-
broccoli florets170 g
-
Cheddar cheese, vintage cubed200 g
-
170 g sour cream, any typeGreek yogurt170 g
-
butter, unsalted softened, cubed115 g
-
whole milk60 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcjonalnie) to season
-
black pepper, ground (opcjonalnie) to season
-
olive oil1 tbsp
-
salt to sprinkle potato skins
-
chive, fresh for garnish, minced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19.9 g
Kalorie
2421.1 kJ /
578.7 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Feast for Fathers
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Kimchi risotto
25 Min
Brown Sugar Date Muffins
1 Std. 15 Min
Quick Rise Basic Bread
45 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min