Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
water1135 g
-
floury potatoes large (approx. 795 g to 910 g total), washed2
-
broccoli florets170 g
-
Cheddar cheese, vintage cubed200 g
-
170 g sour cream, any typeGreek yogurt170 g
-
butter, unsalted softened, cubed115 g
-
whole milk60 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcjonalnie) to season
-
black pepper, ground (opcjonalnie) to season
-
olive oil1 tbsp
-
salt to sprinkle potato skins
-
chive, fresh for garnish, minced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19.9 g
Kalorie
2421.1 kJ /
578.7 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Feast for Fathers
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Pasta Primavera
35 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Quick Bread Rolls
45 min
Sunflower Butter
25 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
15-minute noodles
15 min
Steamed Applesauce Cake
1 godz.
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min