Urządzenia i Akcesoria
Vegan Green Pea Fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
2 shallots, halvedgreen onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)4
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
chickpea flour130 g
-
baking soda1 tsp
-
dried red chilli flakes1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) plus extra to garnish6
-
frozen green peas680 g
-
vegetable oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve1 - 2
-
cherry tomatoes halved570 g
-
red onion julienned, to taste
-
vegan mayonnaise to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
749.6 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
1253.2 kJ /
299.5 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Basic Quinoa
35 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Spiced carrot porridge
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min