Urządzenia i Akcesoria
Creme de acelgas e pinhão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
-
azeite40 g
-
cebola100 g
-
batata cortada em pedaços500 g
-
água200 g
-
acelgas1000 g
-
sal1 c. chá de
-
bebida de amêndoa125 g
-
pinhão torrado50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
6 g
Kalorie
1294.1 kJ /
309.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 min
Saag Paneer
Brak ocen
Salada de batata com molho "green goddess"
Brak ocen
Rotolo de beringela
1 godz. 40 min
Esparguete à Nerano
30 min
Esparguete preto com fricassé de alcachofra
35 min
Esparguete com creme de beringela
40 min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 min
Creme de abacate e pepino
5 min
Salada de beringela e lentilhas
40 min
Quiche Lorraine sem glúten
1 godz. 30 min
Salada de quinoa com molho "green goddess"
1 godz.