Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos

Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • espargos verdes
    80 g
  • filetes de linguado (12 unid.)
    1100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • funcho em rama
    20 g
  • bolbo de funcho cortado em cubos
    250 g
  • batata cortadas em pedaços
    160 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite mais q.b. p/ untar
    15 g
  • cebola
    50 g
  • caldo de peixe caseiro
    200 g
  • água
    500 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 297.3 kcal / 1243.9 kJ
Białko 37.7 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 14.4 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1517.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...