
Urządzenia i Akcesoria
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
-
espargos verdes80 g
-
filetes de linguado (12 unid.)1100 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
funcho em rama20 g
-
bolbo de funcho cortado em cubos250 g
-
batata cortadas em pedaços160 g
-
dentes de alho2
-
azeite mais q.b. p/ untar15 g
-
cebola50 g
-
caldo de peixe caseiro200 g
-
água500 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
297.3 kcal /
1243.9 kJ
Białko
37.7 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
14.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
1517.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Justa Nobre
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia