Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
TM6 TM5

Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 80 g espargos verdes
  • 1100 g filetes de linguado (12 unid.)
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 20 g funcho em rama
  • 250 g bolbo de funcho cortado em cubos
  • 160 g batata cortadas em pedaços
  • 2 dentes de alho
  • 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 50 g cebola
  • 200 g caldo de peixe caseiro
  • 500 g água

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1243.9 kJ / 297.3 kcal
Białko
37.7 g
Węglowodany
14.4 g
Tłuszcz
9.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
3.6 g
Sód
1517.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy