Urządzenia i Akcesoria
Pesto de beterraba assada com amêndoa
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
400 g
Składniki
-
beterraba cortada em pedaços180 g
-
azeite120 g
-
dentes de alho2
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
queijo parmesão50 g
-
amêndoa s/ pele50 g
-
limão só o sumo1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
0 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 godz. 20 min
Risoto de espargos e açafrão
35 min
Risoto
30 min
Húmus
10 min
Guacamole
5 min
Pesto de rúcula e noz
5 min
Pasta de grão
10 min
Risoto de beterraba
30 min
Húmus de tomate seco com crackers
1 godz. 15 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Pesto de espinafres e amêndoa
5 min
Molho pesto
5 min