Tarte de pepino e atum

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 fatias

Składniki

  • farinha
    300 g
  • manteiga
    150 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    100 g
  • Azeite q.b. p/ untar
  • sementes de sésamo brancas ou pretas
    5 c. sopa de
  • pepino c/ casca e s/ extremidades, cortado ao meio verticalmente
    1
  • cebolinho picado
    20 pés de
  • atum em lata, ao natural
    280 g
  • queijo-creme
    125 g
  • casca de limão
    1 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fatia

Sód 585.7 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 2197 kJ / 525.1 kcal
Tłuszcz 32.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 17.6 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...