Torta salata radicchio e robiola

Torta salata radicchio e robiola

4.5 96 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Pasta sfoglia veloce
  • 200 g di burro congelato, a pezzi
  • 200 g farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 150 g Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di radicchio a pezzi
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 3 uova
  • 150 g di robiola a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 514.9 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 1332.3 kJ / 318.4 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...