Knöpflis au fromage

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

Le fromage et la pâte
  • de fromage d'alpage (p. ex. Etivaz), en morceaux (2 cm)
    200 g
  • de persil frais (env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de farine
    400 g
  • d'eau
    100 g
  • de lait
    100 g
  • œufs
    4
  • de sel
    1 c. à café
  • noix de muscade, fraîchement moulue
    2 pointes de couteau de
Finition
  • d'eau
    1800 g
  • de sel
    ½ c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 672.8 kcal / 2815 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 79.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...