Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 200 g de saumon fumé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de beurre
- 320 g de linguine pasta
- 30 g de vodka
- 30 g de crème
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002 kJ / 478 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz Casimir
45min
Pennette safran et crevettes
30min
Cornettes à la viande hachée
30min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15min
Gâteau à l'Ovo
55min
Émincé à la zurichoise
50min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Curry de poulet
35min
Macaronis du chalet
45min
Papet vaudois
55min
Gratin de cornettes
50min