Risotto alle cinque P

Risotto alle cinque P

4.5 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais d'(env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de parmesan en morceaux (2 cm)
    100 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz risotto, tout type (cuisson 20 min.)
    300 g
  • de vin rouge
    100 g
  • de concentré de tomates
    80 g
  • d'eau
    750 g
  • de crème entière
    100 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 491 kcal / 2061 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...