Risotto aux bolets

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de bolets, séchés
    25 g
  • d'eau chaude
    200 g
  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    100 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de riz risotto, tout type (p.ex. Arborio ou Vialone) (temps de cuisson 20 min.)
    250 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de bouillon de légumes chaud
    750 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 480.3 kcal / 2009.5 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 62.6 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...