Vitello Tonnato express

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais (env. 10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de thon à l'huile en boîte (MSC, env. 1 boîte), égoutté
    150 g
  • de filets d'anchois, conservés dans de l'huile (env. 1 boîte), égouttés
    45 g
  • de câpres au vinaigre, marinées égouttées
    2 c. à soupe
  • de crème acidulée, toutes sortes
    200 g
  • de mayonnaise
    30 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de bouillon selon les besoins
    40 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • escalopes de veau (env. 80 g chacune), légèrement aplaties
    8
  • de sel
    ¼ de c. à café
  • de poivre noir, moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 608.7 kcal / 2546.6 kJ
Białko 80.3 g
Tłuszcz 28.9 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...