
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de jambon cuit arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
- 4 brins de persil frais effeuillé
- 75 g de séré à la crème
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 abaisse de pâte feuilletée (Ø 32 cm)
- 1 œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 173 kcal / 723 kJ
- Białko
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 11 g
Alternatywne przepisy
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Mousse au thon
5 min
Milanais
3 godz.
Papet vaudois
55 min
Riz Casimir
45 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min