Urządzenia i Akcesoria
Chicken and mushroom rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves thinly sliced2
-
capsicum cut into pieces (1-2 cm)200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
chicken thigh fillet250 g
-
fresh mushrooms quartered100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
Chicken stock paste1 tbsp
-
paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water500 g
-
Arborio rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
395.3 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
1838.3 kJ /
439.4 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
VEGEMITE® pasta
30 min
All in one bowl bolognese
40 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Macaroni carbonara
30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
No fail mash potato
20 min