Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut into pieces40 g
-
milk50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
beef mince500 g
-
egg1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Tomato sauce
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into wedges200 g
-
celery cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
tomato passata460 g
-
water350 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1323.8 mg
Białko
32.2 g
Kalorie
2312.6 kJ /
552.7 kcal
Tłuszcz
35.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Curried sausages
40 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Macaroni carbonara
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min