Urządzenia i Akcesoria
Country-style chicken liver fritters
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
189.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
511.8 kJ /
121.9 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaetzle
35 Min
Potato, bacon and cheese tortilla
50 Min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Turkey roulades with minted pea mash
35 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Gluten free warm berry cobbler
45 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Poppy seed torte
5 Std.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min