Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 189.4 mg
Alternatywne przepisy
Pâtè with Riesling
3h
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Tuna mousse
10min
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Tuna dip
15 min
Creamy turkey stew (TM6)
3u. 50min
Russian salad
1hod. 15min
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Buckwheat Porridge
25 min
Warm beetroot dish
50 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Warm cabbage dish
15 min