Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- oil (approx. 2 tablespoons), for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 511.8 kJ / 121.9 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 189.4 mg
Alternatywne przepisy
Warm cabbage dish
15 Min
Chicken à la king
40 Min
Sauerkraut
168h 35min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Miso kraut
168 godz. 20 min
Sauerkraut soup
50 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Ukrainian borscht
35 Min
Poppy seed and apple cake
2hod. 10min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min