Urządzenia i Akcesoria
Country-style chicken liver fritters
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
189.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
511.8 kJ /
121.9 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Honey cake
49 godz. 30 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Cold cut pork sausage
1 godz. 30 min
Savoury potato bundt
1 godz. 55 min
Sautéed turkey cubes
15 min
Chicken breasts with courgette topping
50 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min