Urządzenia i Akcesoria
Country-style chicken liver fritters
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
189.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
511.8 kJ /
121.9 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with mustard
35 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 godz. 15 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Swedish meatballs and mash
50 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min