Urządzenia i Akcesoria
Country-style chicken liver fritters
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
189.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
511.8 kJ /
121.9 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Warm cabbage dish
15min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Savoury potato bundt
1h 55min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Mushroom quinotto
30min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Buttermilk corn cakes
25min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min