Urządzenia i Akcesoria
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh pineapple (½ pineapple), peeled, cut in vertical wedges to fit through feeder (see Tips)650 g
-
watermelon (¼-½ watermelon), peeled and seeded, cut in wedges to fit through feeder tube (see Tips)450 g
-
fresh blueberries100 g
-
fresh raspberries100 g
-
fresh strawberries cut into halves200 g
-
bananas ripe but firm, peeled2
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ a lemon)20 g
-
honey30 g
-
fresh mint leaves only2 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
658.7 kJ /
157.4 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Mulled cider sorbet
5 godz. 15 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Pawpaw smoothie
10 min
Almond milk powder
30 min
Hazelnut chocolate spread
25 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Sriracha Sauce
72 godz. 20 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Hazelnut chocolate spread
10 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min