Urządzenia i Akcesoria
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Chicken involtini
-
white wine50 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
ham4 slices
-
Swiss Cheese4 slices
-
asparagus tips trimmed and set aside8 stalks
Mushroom pasta soup
-
onion halved1
-
fresh Swiss brown mushrooms halved200 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
extra virgin olive oil to fry
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
boiling water1000 g
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ditalini pasta or small dried pasta of choice300 g
-
fresh parsley leaves only, chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885.1 mg
Białko
63.3 g
Kalorie
3256.7 kJ /
778.4 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and refried bean burrito
45 min
Traditional Mooncake
2 godz. 15 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Lemonade
5 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
One Pot Noodles
30 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Gingerbread Milkshake
5 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Gluten free pizza dough
2 godz.