Urządzenia i Akcesoria
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Chicken involtini
-
white wine50 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
ham4 slices
-
Swiss Cheese4 slices
-
asparagus tips trimmed and set aside8 stalks
Mushroom pasta soup
-
onion halved1
-
fresh Swiss brown mushrooms halved200 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
extra virgin olive oil to fry
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
boiling water1000 g
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ditalini pasta or small dried pasta of choice300 g
-
fresh parsley leaves only, chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885.1 mg
Białko
63.3 g
Kalorie
3256.7 kJ /
778.4 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Buckwheat Crêpes
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Pad Thai
45 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min